top of page

CORON - CEBU

Beskrivelse:

Vi starter i området omkring Coron, Busuanga hvor dem der skal have et dykker kursus skal i gang med deres uddannelse. Der skal bla. dykkes på skibs vrag fra 2 verdenskrig som ligger i området. Hvis nogen vil besøge vandfald, scooterture rundt på øen, hot springs osv er der også mulighed for det. Vi vil ligge i smukke bugter, nyde livet ombord samt besøge resorts hvor vi kan bruge deres swimming pool og få os et bad :-).

Vi kender området rigtig godt og har selvfølgelige nogle secret spots.

 

APO reef ligger nord for Busuanga. Et sted med fantastiks dykning, masser af skildpadder og hajer. Efter 2-3 dage ude på revet og mange dyk rigere sejler vi mod Boracay. Natteliv, masser af steder at spise, utrolig flot og verdens berømt strand, god dykning...ja bare hygge. Når vi er færdige med Boracay går sejlturen mod Cebu området, vi kommer til at sejle natsejlads og styre efter stjernerne - en fantastisk oplevelse.

Der er rigtig mange steder at stoppe undervejs, vi beslutter i fællesskab hvilke steder vi vil besøge på vej mod Cebu. Men mon ikke det bliver til et stop på Malapascua hvor jagten går ind på de store Tresher sharks. Dog kræver det advanced dykker certifikat for at komme med et lokalt dykkercenter på jagt efter de sjældne hajer.

Igen med vores lokal kendskab har vi nogle favorit og hemmelige steder vi gerne vil besøge. Dem deler vi gerne med jer så forvent en oplevelse i særklasse.

 

Den detaljerede tidsplan laver vi ombord hvor vi tager højde for vind & vejr samt lokale forhold. Vi forventer at sejle ca 400 sømil på dette togt.

Vi vil gerne holde vores hjem opdateret så forvent et par arbejdsdage ombord på dette togt

Skærmbillede 2024-03-15 kl. 03.45.52
bottom of page