top of page

INFORMATIONSMØDER OG SPØRGETIMER

INFORMATIONSMØDER:
Informationsmøder er online, gratis og afholdes normalt hver mandag fra 18.00 - 19.30.  Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig. Informationsmødet er opdelt i to dele:

  • Del 1: Hvad vil det sige at være gast? Hvad koster det? Hvilke både egner sig til at sejle på de store oceaner? - de spørgsmål samt mange andre får du svar på og så får du brugbare råd til hvordan du finder det rigtige projekt for dig?

  • Del 2: Her fortæller vi om Fællesskab På Vand, vores værdier og bådene. Vi kommer ind på sejladsområder, togter, aktiviteter og vores WeCare arbejde. Derudover fortæller vi om hvordan vi har valgt at gribe hverdagen an ombord på bådene.


Du får mulighed for at møde nogle af os bag projektet, måske din kommende kaptajn/1. styrmand/Blæksprutte og hvem ved måske din kommende bedste "gastebuddy". Du får desuden mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have.

Hvis du ønsker at være gast på en af bådene i Fællesskab På Vand, så skal du deltage i et online informationsmøde inden du påmønstrer en af bådene. 

SPØRGETIMER:
Spørgetimerne er online og KUN for dem som allerede har fået tildelt en plads på en af bådene. Her kan du få svar på de spørgsmål og evt. sparring i forbindelse med de udfordringer du støder på inden du skal afsted på eventyr. Spørgetimerne afholdes i forlængelse af informationsmødet på mandage fra 19.30 - 20.00.

Informationsmøder og spørgetimer gennemføres via Zoom og du kan tilmelde dig herunder. Når du er tilmeldt, så modtager du et link til informationsmødet/spørgetimen.

bottom of page