top of page

INFORMATIONSMØDER OG SPØRGETIMER

INFORMATIONSMØDER:
Informationsmøder er online og afholdes ca. hver anden uge. Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig. Informationsmødet er opdelt i to dele:
Del 1:
Hvad vil det sige at være gast? Hvad koster det? Hvilke både egner sig til at sejle på de store oceaner? - de spørgsmål samt mange andre får du svar på og så får du en masse råd til hvordan du finder det rigtige projekt for dig?

Del 2:
Her vil vi fortælle om Fællesskab På Vand. Vi vil fortælle om bådene, sejladsområder, togter, aktiviteter, WeCare og så vil vi fortælle om hvad man kan forvente som gast og hvilke overvejelser man bør gøre sig inden man ansøger om en gasteplads hos os.

Du får mulighed for at møde os bag projektet, måske din kommende kaptajn/1. styrmand/Blæksprutte og hvem ved måske din kommende bedste "gastebuddy". Du får desuden mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have.

Hvis du ønsker at være gast på en af bådene i Fællesskab På Vand, så skal du deltage i et online informationsmøde. 

SPØRGETIMER:
Spørgetimerne er online og KUN for dem som allerede har fået tildelt en plads på en af bådene. Her kan du få svar på de spørgsmål og evt. sparring i forbindelse med de udfordringer du støder på inden du skal afsted på eventyr. Spørgetimerne er den mest fleksible og fortrukne kommunikation mellem gaster og Fællesskab På Vand.

Informationsmøder og spørgetimer gennemføres via Zoom og du kan se datoer og tilmelde dig herunder. Når du er tilmeldt, så modtager du et link til mødet/spørgetimen.
 

IMG_5363.JPG

Kom og hør mere om muligheden for et sejlende eventyr...

bottom of page