top of page

KAJAK OG SUP PÅ BÅDENE

Vi har gennem årene fået så mange fantastiske oplevelser i kajakker og på SUP ombord.

De sidste fem år er SUP boards blevet meget populære og de er nemme at gå til. SUP bliver ofte brugt til kortere ture eller leg. Man skal ikke bruge så meget udstyr og så er det rigtig god træning at padle en tur.

Alle gaster kan benytte SUP til kortere ture mellem bådene samt til og fra land under gode forhold. Hvis man ønsker at benytte SUP boards til længere ture end til hygge omkring bådene, så tager man fat i kaptajnen på båden som så vurderer om dine kompetencer er tilstrækkelige i forhold til at tage på længere ture.
Vi anbefaler at man tager minimum SUP level 1 og level 2 uddannelse inden påmønstring. 
 
Kajakkerne bruger man ofte til de lidt længere ture. De er mere stabile og sikre at sejle lidt længere ture i. De er ikke så vindfølsomme og så er de hurtige. Der er også mulighed for at lege med teknik og øve rul. Ønsker man at bruge kajakkerne ombord, så skal man have IPP 2 certifikat eller tilsvarende niveau. Du kan læse mere om hvad et IPP2 kursus omfatter her. 
 
SUP boards og/eller kajakker er en fast del af eventyret på bådene og det er de af flere årsager. Det er gennem årene blevet tydeligt for os hvor vigtigt det er at komme væk fra båden og bruge tid for sig selv eller sammen med en anden. Det er ligeledes en god måde at få lidt adspredelse og motion på.

Hvis man skal tage et kajak eller SUP kursus, så kan vi anbefale Ærø Kajakudlejning
. Det er det skønneste sted på Ærø og et dejligt afbræk fra hverdagen. Man kommer ned i tempo og Teglværkspladsen er en oase som emmer af god stemning og hygge. Læs mere her.
 
Kajakker:
Kajakkerne på ATLAS og SIRIUS er plastikkajakker og der er skørter, pagajer, pumper og pagajflydere. Bemærk der er ingen svømmeveste.

SUP boards:
Der er SUP boards, leash, padler og pumper på alle både, men ingen svømmeveste.

Udstyr på bådene:
ORBIT: 4 SUP boards
ATLAS: 2 kajakker / 3 SUP boards
SIRIUS: 2 kajakker / 3 SUP boards
LUNA: 2 SUP boards
WOW: 2 SUP boards
ANACONDA: 1 SUP board

Kajak

Kajak

Afspil video
bottom of page