top of page

ANSVAR SOM PROJEKT

Kort sagt så er langtursprojektets ansvar at flytte en båd sikkert fra A til B samt skabe rammer for fysisk, psykisk og sociale trivsel ombord. Det lyder relativt simpelt, men det er en vanvittig kompliceret opgave at føre ud i livet.
 
Det er et kæmpe ansvar og hvis man ikke er en ildsjæl, så kan man godt glemme alt om det. Hvis formålet er at tjene penge, så kan man godt glemme alt om det. Er ens værdier ikke bæredygtige, så er projektet dømt til at fejle - det er bare et spørgsmål om tid og det er bare nogle af årsagerne til at 99% af alle langtursprojekter dør inden de rent faktisk sejler afsted eller kun eksisterer mellem få måneder og op til 3-4 år. 

Vi har, gennem årene erkendt at vi brænder for langturssejlads og at vi er i stand til at skabe en værdifuld hverdag ombord på bådene og samtidig skabe tryghed ombord. Vi har fundet en måde at organisere projektet så vi efterlever krav fra såvel danske som lokale myndigheder. Vi har struktureret en hverdag ombord på bådene som fungerer og vi kan med stolthed stå inde for at kommende gaster bliver en del af et positivt fællesskab, de gennemgår en stor personlig udvikling og så får de en masse natur og kulturoplevelser under deres ophold.
 
Vores gaster får adgang til et lukket forum på vores hjemmeside hvor der ligger et online gastekursus med en masse videoer. De giver en grundig introduktion til livet ombord på en båd ude i verden og hvad man skal være obs. på når man lever på en båd. Der er en eksempelvis pakkeliste samt andre gode råd. Vi har ligeledes link til den bedste rabatordning hos Danmarks største dykkerbutik. Og så er der et skema med uddybende informationer som sikrer at vi har styr på forsikringsforhold og pårørendekontakt. 

Det er ligeledes projektets ansvar at give interesserede og kommende gaster så meget information som muligt, så de er i stand til at beslutte om langturssejlads er noget for dem. Projektet har ansvar for at være ærlige og åbne omkring de økonomiske forhold ved langturssejlads. Gaster har krav på at vide hvor meget de skal spare sammen for at komme med på et givent eventyr. 
Vi har infomøder for folk som ikke kender til langturssejlads og er nysgerrige omkring det. Vi har spørgetimer hvor de gaster, som allerede har fået en plads kan få sparring og svar på de udfordringer de møder før afrejse.
 

bottom of page