top of page

TOGTER

Vi har gennem årene besøgt rigtigt mange lande og hver enkelt land har været unikt på sin egen måde. Nogle steder er det kultur og de mennesker man møder, som fanger ens interesse og andre steder er det naturen, herunder dykningen, som brændemærker én for livet.
 
Vi har altid sejlet efter autentiske eventyr hvor man får "wauw, det her er for vildt" følelsen. Det har givet os uendelig mange oplevelser gennem årene og dem er vi dybt taknemmelige for. Vi lovede os selv for mange år siden at vi kun ville sejle i områder hvor vi kan stå 100% inde for eventyret. 
I mange år var Fransk Polynesien sådan et sted, men det er, desværre, ikke mere det autentiske eventyr som vi brænder for og gerne vil dele med vores gaster. Der er sket rigtigt meget de sidste 4-5 år derude. For det første så er der kommet alt for mange både og der er meget få ankerpladser, hvor der ikke ligger mere end 20 både og på nogle ligger der over 100 både og det er ikke det eventyr vi vil vise vores gaster.
For det andet er det blevet en dansker koloni som vi ikke ønsker at være en del af. Der er kommet mange andre danske projekter derude og de jagter alle det eventyr, som Fransk Polynesien var førhen, og som vi jo selv har været med til at promovere siden 2001, så vi kan jo, til dels, takke os selv.
Konsekvensen af alle de både er at det autentiske eventyr er forsvundet og det er sørgeligt, men en realitet som vi ikke kan komme udenom. Vi har nu besluttet at sejle videre ud i Stillehavet, på jagt efter nye autentiske eventyr og vi ved lige præcis hvor vi skal hen og du er hjertelig velkommen.

ATLAS, LUNA og SIRIUS sejler sammen på alle oceansejladser. Ved kystnær sejlads deler de ofte ankerpladser, men de kan også godt vælge at have hver deres ankerplads og så mødes indimellem. Bådene sejler sammen af flere årsager. Den største sikkerhed man kan have på havet er at der er andre både i nærheden. Derudover er det praktisk hvis der opstår udfordringer med noget udstyr på en båd, så har man to andre at trække på. Derfor er det meget sjældent at vi oplever, at vi ikke kan dykke eller vi støder på udfordringer, som vi ikke selv kan løse.  Og så er det store fællesskab mellem bådene så dejligt for både gaster og fast besætning.

ORBIT, ANACONDA og WOW sejler af samme årsager sammen, men sejler i Filippinerne. Filippinerne har stadig den autenticitet og charme som et eventyr, efter vores mening skal indeholde. 

Se togter for bådene herunder:

bottom of page