top of page

LIVET OMBORD

Vi sejler på langtur fordi vi er draget af naturen, af havet, af det simple, af det smukke, det anderledes og det autentiske. Vi er fascineret af det ukendte, af eventyret og fordi vi vil møde nye kulturer, og opleve steder på jorden, som er anderledes fra det vi kender hjemme fra og som kun er de færreste forundt. Men langturssejlads er uendeligt meget mere end tryllebindende naturoplevelser. Det er nemlig især livet ombord og dem man deler oplevelserne med, der gør det levende og tilfører hverdagen værdi. 

Men hvad indebærer det at sejle langturssejlads og hvad kræver det som gast? Det er sikkert nogle af de spørgsmål du har stillet dig selv. 
 
Måske ved du ingenting om det, måske har du snuset til det fordi din familie har sejlet eller måske har du siddet med længselsfulde blikke og set dokumentarprogrammer i fjernsynet. Men det er de færreste der rigtig ved hvad det vil sige, at bo ombord på en sejlbåd sammen med andre mennesker man ikke kender i forvejen og der kan være stor forskel på hvordan det fungerer fra skib til skib.
 
Vi vil på vores informationsmøder uddybe hvad det vil sige at leve ombord på en båd og hvad der forventes af individet og fællesskabet. Informationsmødet er åbent for alle og du kan tilmelde dig her.

Nedenfor får du et indblik i hvordan Anders oplever langtur for første gang. 

Langturssejlads NY
Afspil video
bottom of page