top of page

OM OS

Fællesskab på Vand

Mission:

Gennem fællesskab, naturoplevelser og kulturel berigelse vil vi udvide gasters opfattelse af sig selv og den verden vi lever i. 

 

Vision: 

Fokus på personlig udvikling, positive fællesskaber, natur og kulturoplevelser samt at skabe gode ambassadører for Danmark og vores klode.

Værdier

Respekt, fællesskab og god stil er kerneværdierne i Fællesskab på Vand.

Det betyder meget for os at praktisere god stil og behandle alle med respekt. Det gælder både gaster samt de mennesker og samfund vi møder undervejs. 

Fakta

ORBIT, ATLAS, SIRIUS, ANACONDA , WOW og LUNA som udgør Fællesskab På Vand er privatejede individuelle bådprojekter som deler samme grundlæggende værdisæt og opfattelse af hvad langturssejlads er. Vi deler erfaringer og lokalkendskab med hinanden og følges ad af sikkerhedsmæssige og fællesskabsmæssige grunde. Nogle medejere sejler som kaptajn på bådene og andre holder pause fra eventyret, men hjælper stadig til. Gaster har gennem årene været en central del af eventyret på bådene. Og uden fællesskabet ville eventyret miste sin specielle karakter.

 

Vi ved hvordan man sammensætter en homogen besætning og så ved vi hvordan man takler de udfordringer som alle langtursprojekter oplever før eller senere. 

Vi har sejlet det meste af Stillehavet og Asian tyndt de sidste mange år og der er ingen andre danske projekter som har samme kendskab og lokalerfaring, som vi har i Stillehavet og Sydøstasien. Lokale forhold spiller en stor rolle i forhold til hvor man kan/skal sejle i løbet af et kalenderår for at få en sikker sejlads. Har man et godt lokalkendskab, så undgår man mange af de problemer man ellers ville løbe ind i når man ikke kender området. Vi har et godt ry og er vellidte i lokalområdet og det skyldes blandt andet vores WeCare arbejde gennem årene.

Vi gennemfører online informationsmøder og her kan du møde os, stille spørgsmål og mærke om vi er det rigtige projekt for dig. 

Teamet

Vi har en dyb kærlighed til livet som langturssejler. Med mange sømil i rygsækken har vi mærket på egen krop hvad denne rejseform kan, og hvilken personlig udvikling man gennemgår ved at være en del af fællesskabet ombord på en båd. 

Udover os  i Danmark og Filippinerne rummer Fællesskab På Vand passionerede og rejselystne sjæle som udgør den faste besætning sammen med medejere af bådene. Sammen danner vi rammerne for unikke fællesskabsoplevelser ude i verden.

Base i Danmark

2AA8D527-BDDF-4631-A7F9-C2364CD19CCF.JPG

KEN

Fast besætning og gastekontakt

Anne Sofie 7_redigerede_redigerede.jpg

ANNE SOFIE

Hjemmeside og det kreative

Base i Filippinerne

Kim.jpeg

KIM

Ansvarlig for basen i Filippinerne

IMG_1394.jpg

JUV

Dykkerinstruktør

Join os

Vi har indimellem behov for kaptajner, dykkerinstruktører, førstestyrmænd eller blæksprutter. Render du rundt med eventyr i maven, masser af gåpåmod og drømmer om et længerevarende eventyr kan det være du skal med os på rejsen. Udfyld ansøgningen som fast besætning her

bottom of page