top of page

CEBU ISLAND, VISAYAS

Beskrivelse:

Vi starter togtet enten i Cebu City eller CarmenBay som ligger lidt nord for Cebu City. Nærmere information kommer i togtgruppen på facebook.

De første 2-3 dage går med proviantering og lære hinanden at kende. Når vi er klar sejler vi afsted på eventyr  

 Vi kan nå meget men ikke det hele. Området er meget stort og der er så mange muligheder. Vi forsøger i fælleskab at skabe en masse fede oplevelser ombord og i land. Du kan, sammen med vind og vejr, være med til at bestemme om vi starter med at sejle syd eller nord.

Prøv at google Malapascua, Moalboal, Cabilao, Bohol, Panglao som bare er nogle af de steder der ligger inde for rækkevidde. Vi skal prøve natsejlads, dykke med skildpadder, hoppe i vandfald, snorkle eller dykke/snorkle med en hvalhaj, spise ude i byen, drikke en sundowner, blive solbrændt på kroppen, styre båden, fortælle røverhistorier, lære om livet og hinanden, udvide vores horisont og bygge et stærkt fællesskab ombord.

 

Den detaljerede tidsplan laver vi ombord hvor vi tager højde for vind & vejr samt lokale forhold. Vi forventer at sejle ca 400 sømil i det smukke Visayas område på dette togt.

Vi vil gerne holde vores hjem opdateret så forvent et par arbejdsdage ombord på dette togt

Skærmbillede 2024-03-15 kl. 04.03.20
bottom of page