top of page

FRANSK POLYNESIEN

- Marquesas, Tuamotuatollerne, Society islands

Har alt hvad en eventyrers hjerte begærer. Der er så mange muligheder og steder at besøge. Diversitet og mangfoldighed kendetegner Fransk Polynesien. Vi sejler kun i dele af Fransk Polynesien og selvom vi har sejlet her gennem mange år, så har vi stadig en masse oplevelser til gode.

 

Øerne i Fransk Polynesien spænder lige fra atoller, som kun stikker få meter over havoverfladen til Marquesasøerne som skyder lodret op af havet. Der er gode muligheder for at hike på Marquesas hvorimod Tuamotuatollerne mere indbyder til aktiviteter med vandet som udgangspunkt.

 

Dykningen er forskellig og spænder fra planktonrigt farvand omkring Marquesasøerne til Tuamotuatollernes gode sigtbarhed. På Tahiti og Moorea (Society islands) er der muligheder for at opleve både tigerhajer og sting rays på tæt hold. I Fransk Polynesien er hajer fredet og det betyder, at der er en diversitet og mangfoldighed, som man ikke ser mange andre steder i verden.

 

Kulturen i Fransk Polynesien har gennem århundrede fascineret os alle og der er muligheder for at opleve kulturen på mange forskellige niveauer. Der er alt fra spændende let tilgængelige museer, gamle offerpladser, som man skal gå timevis for at finde, til vildsvinejagt med lokale jægere og efterfølgende tilberedning af maden i jordovn. Mulighederne er mange, men man skal selv tage initiativ.

 

Fransk Polynesien er indbegrebet af eventyr og tropeidyl. Her er alt fra krystalblåt vand, palmer og dykning i særklasse til vilde heste og fantastiske bjergformationer.

bottom of page