top of page

FIJI

Beskrivelse:

Fantasiske Fiji har i mange år været et mål at komme retur til og nu bliver det en realitet. Vi kommer til at bruge et helt år her og vi glæder os så meget. Hvad Fransk Polynesien var for 20 år siden, det er Fiji stadigvæk. Vi kommer til at besøge flere af øgrupperne på det her togt og det bliver en blanding af øer vi kender fra tidligere samt helt nye øer og lokalsamfund. Vi får, modsat Fransk Polynesien, mange ankerpladser for os selv og det er et helt andet afslappet tempo, som vi glæder os til. Sejladserne på Fiji togtet vil primært være dagsejladser, men der vil også være enkelte døgnsejladser/natsejladser.

Der er løsnet op for mange af de gamle strikse regler på Fiji og vi glæder os til at besøge nogle af de øgrupper som der nu er åbnet op for. En anden fordel ved Fiji er at det er markant billigere at leve her end i Fransk Polynesien og der er masser af frugt, grønt og lokale varer. 

Vi søger lokale oplevelser med den oprindelige melanesiske befolkning hvor vi forhåbentlig skal deltage i en lokal kava ceremony og smage den traditionelle drik kava. Ligeledes kommer vi til at besøge nogle af de meget afsidesligggende øer i øgruppen. 

Dykningen på Fiji er et kapitel for sig selv. Fiji er Soft Coral Capital of The World. Der er masser af liv, både i form af koraller, masser af fisk, hajer og andre havdyr, hvilket giver masser af oplevelser for både nye og erfarne dykkere.

Den detaljerede tidsplan tager højde for vind, vejr og lokale forhold og besluttes først undervejs.

 

Forvent ca. 2-3 arbejdsdage pr. md. på dette togt.

Skærmbillede 2023-09-02 kl. 13.41.16
bottom of page