top of page

CORON, BUSUANGA

Beskrivelse:

Vi starter i området omkring Coron, Busuanga hvor dem der skal have et dykker kursus skal i gang med deres uddannelse. Der skal dykkes på skibsvrag fra 2. verdenskrig som ligger i området. Hvis nogen vil besøge vandfald, scooterture rundt på øen, hot springs osv er der også mulighed for det. Vi vil ligge i smukke bugter, nyde livet ombord samt besøge resorts hvor vi kan bruge deres swimming pool og få os et bad. Vi kender området rigtig godt og har selvfølgelige nogle secret spots.

Naturen omkring Busuanga og Coron er mangfoldig og enestående. Vi kommer ud til nogle af de små øer og nyder kontakten med lokalbefolkningen. Du lærer at hente, flække og spise kokosnødder og så er det svært ikke at blive begejstret når man er i de omgivelser. Vi skal nord for Busuanga op til APO Reef som byder på et rev ude i ingenting med skildpadder, hajer og tropiske fisk i klart vand. Her skal vi dykke igennem.

Efter nogle begivenhedsrige uger omkring Busuanga & Apo Reef, så er det tid til et sceneskift. En sejlads ud i det blå og på et tidspunkt dukker en ø op i horisonten - Secret Island. Der venter et par dages ophold på dette helt unikke sted. På Secret Island kan du bla. lære at kite surfe (mod betaling). Secret Island har en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt specielt. Her kan du bestige Mount Secret en god udfordring med en fed udsigt ud over Calamians Islands.
 

Efter Secret Island sejler vi tilbage mod Coron, Busuanga via smukke ankerpladser. 

 

Vi slutter togtet ved Coron City hvor vi nyder de mange spisesteder, måske en tur på mount Tapyas med udsigt ud over Coron Island

 

Vi vil gerne holde vores hjem opdateret så forvent et par arbejdsdage ombord på dette togt

Coron, Busuanga
bottom of page