top of page

CEBU - CORON

Beskrivelse:

Vi starter togtet enten i Cebu City eller Carmen Bay som ligger lidt nord for Cebu City. Nærmere information kommer i facebook gruppen.

De første 2-3 dage går med proviantering og lære hinanden at kende. Når vi er klar sejler vi afsted på eventyr. Første sejlads bliver ca 4 timer til Comotes Island hvor dykker kursus og dykning starter. Fantastisk sted med masser af muligheder for landture + besøge nogle ferskvands grotter.

Hvis vejret tillader tager vi en overnatning ved Light house, et rev midt ude i ingenting på vej mod Malapascua. her kan vi snorkle og dykke. Malapascua Island hvor jagten går ind på de store Tresher sharks. Dog kræver det advanced dykker certifikat for at komme med et lokalt dykker center på jagt efter de sjældne hajer. Malapascua er en rigtig fin ø med mulighed for en lokal bar, massage og gode spisesteder bla en rigtig Italiensk pizza. 

Næste overordnede stop er Boracay, men på vejen er der flere spændende stop - bla. Roxas & Gigantes Islands hvor der kun er lidt lokal turisme. På vej mod Boracay skal vi prøve natsejlads hvor vi styrer efter stjernerne. Boracay er MEGET turistet på godt og ondt. Her er der muligheder for en god tur i nattelivet med masser af gode spisesteder. Der er en grund til at Boracay er blevet det største turist destination i Filippinerne og det er den 5 km lange hvide sandstrand med en fantastisk solnedgang. Et besøg værd ved sol nedgang i selskab med masser af andre mennesker.

Ved Coron, Busuanga området skal vi dykke på skibsvrag fra 2. Verdenskrig. Vi kender vragene rigtig godt så hvis du gerne vil explore skibsvragene lidt mere end udefra, så skal vi have gang i et vrag dykker speciale hvor du virkelig kommer på opdagelse. Der vil være mulighed for at besøge vandfald, scooterture rundt på øen, hot springs osv og meget andet. Vi vil ligge i smukke bugter, nyde livet ombord samt besøge resorts hvor vi kan bruge deres swimming pool og få os et bad :-). Vi kender området rigtig godt og har selvfølgelige nogle secret spots som vi gerne dele med alle ombord.

 

Vi skal besøge APO reef som ligger nord for Busuanga. Et sted med fantastisk dykning, skildpadder og hajer. 2-3 dage ude på revet og mange dyk rigere sejler vi videre på eventyr. Hvornår vi sejler til Apo Reef er vejrbestemt og vi vil vælge de bedste tidspunkt. 

 

Den detaljerede tidsplan laver vi ombord hvor vi tager højde for vind & vejr samt lokale forhold. Vi forventer at sejle ca 400 sømil på dette togt.

Vi vil gerne holde vores hjem opdateret så forvent et par arbejdsdage ombord på dette togt

Skærmbillede 2024-03-15 kl. 03.45.52
bottom of page