top of page

WO24-4

Philippines

Påmønstring:
3/5 2024 Coron, Busuanga


Afmønstring:
27/6 2024 Carmen Bay

Antal dage:

56

Skib:

WOW

Antal sømil: 

Ca. 600

Highlights:

Vrag dykning,  natur og smukke ankerpladser, kite sufing

wow

Beskrivelse:

Vi starter i området omkring Coron, Busuanga hvor vi afvikler dykker kursus + dykker de mange vrag fra 2 verdenskrig. Et fantastisk område der byder på så meget...vi kan besøge vandfald, scooter ture rundt på øen, hot springs, ligge i smukke bugte, besøge resorts hvor vi kan få os et bad :-) Vi kender området rigtig godt og har selvfølgelige nogle secret spot.

 

APO reef ligger nord for Busuanga. Et sted med fantastiks dykning, masser af skildpadder og hajer. Efter 2-3 dage ude på revet og mange dyk rigere sejler vi mod Boracay. Natteliv, masser af steder at spise, utrolig flot og verdens berømt strand, god dykning..ja bare god hygge. Når vi er færdige med Boracay går sejlturen mod Cebu området, vi kommer til at sejle nat sejlads hvor vi styre efter stjernerne. En fantastisk oplevelse.

Der er rigtig mange steder at stoppe undervejs, vi beslutter i fællesskab hvilke steder vi vil besøge på vej mod Cebu. Men mon ikke det bliver til et stop på Malapascua hvor jagten går ind på de store Tresher sharks.

Igen med vores lokal kendskab har vi nogle favorite og hemmelige steder vi gerne vil besøge, glæd dig det bliver

minder for livet og en oplevelse i særklasse.

bottom of page