top of page

WO24-2

Philippines

Påmønstring:
15/2 2024 El Nido, Palawan


Afmønstring:
29/3 2024 Coron, Busuanga

Antal dage:

44

Skib:

WOW

Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Vrag dykning, natur og smukke ankerpladser, kite surfing

Skærmbillede 2023-10-03 kl. 22.54.43

Beskrivelse:

Vi starter i området omkring El Nido hvor vi har fokus på dem der skal lære at dykke MEN der er mange muligheder for alle med Hiking, scooter tur, beach afslapning, dykning. El Nido er en hyggelig by der ligger utrolig smukt

Der bliver en del dagssejladser på denne tur og forhåbentlig en enkelt natsejlads, så det bliver en fin blanding. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder. Det er en god introduktion til langturssejlads og livet ombord på en båd.

Det her togt bliver en fest. En fest af indtryk, natur og kultur, så hold fast på hat og briller.
 Hvis vejret tillader sejler vi en tur ud i det blå og på et tidspunkt dukker en ø op i horisonten - Secret Island. Her venter et par dages ophold på dette helt unikke sted. På Secret Island kan du bla. lære at kite surfe (tager 2 dage og koster 13.000 peso) På Secret er der en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt i særklasse.  

 

Efter Secret er der er lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse med vragene omkring Coron/Busuanga og de skal opleves. At svømme ind i et vrag fra 2. Verdenskrig giver en gåsehud og lysinfaldet i vragene giver en helt speciel stemning.

Naturen omkring Busuanga og Coron er mangfoldig og enestående. Vi kommer ud til nogle af de små øer og nyder kontakten med lokalbefolkningen. Du lærer at hente, flække og spise kokosnødder og så er det svært ikke at blive begejstret når man er i de omgivelser.

 

 
Minder for livet og en oplevelse i særklasse.

bottom of page