INFORMATIONSMØDE

Informationsmødet for gaster er delt op i to dele:

Del 1: Hvad vil det sige at være gast? Hvad koster det? Hvilke både egner sig til at sejle på de store oceaner? - de spørgsmål samt mange andre får du svar på og så får du en masse råd til hvordan du finder det rigtige projekt for dig?

Del 2: Her vil vi fortælle om Fællesskab På Vand. Vi vil fortælle om bådene, sejladsområder, togter, aktiviteter, WeCare, sejladsområder, aktiviteter, uddannelser og så vil vi fortælle om hvad man kan forvente som gast og hvilke overvejelser man bør gøre sig inden man ansøger om en gasteplads hos os.

Du får mulighed for at møde os bag projektet, måske din kommende kaptajn/1. styrmand/Blæksprutte og hvem ved måske din kommende bedste "gastebuddy". Du får naturligvis mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have og så er der tid til en personlig snak efter mødet.


Hvis du ønsker at være gast på en af bådene, så SKAL du personligt møde op til et informationsmøde. Vi har primært informationsmøder i København, men også en gang imellem i Århus. Man kan ikke deltage via skype/Zoom og vi laver ikke individuelle aftaler med folk. Det er simpelthen for tidskrævende, beklager. 

Se datoer og tilmeld dig et af vores gratis informationsmøder her. 
Husk at tilmelde dig det der hedder "GAST Informationsmøde".

 

Vi holder også informationsmøder for kommende faste besætningsmedlemmer og her er fokus på krav, vilkår og hvorfor det er den bedste investering i dit liv. Tilmeld dig "FAST BESÆTNING" informationsmøde.

IMG_5363.JPG

Kom og hør mere om muligheden for et sejlende eventyr...