top of page

Filippinerne

OR24-1

Orbit

Påmønstring:
4/1

Coron, Busuanga


Afmønstring:
12/2

El Nido, Palawan

Skib:

ORBIT

Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Fantastisk dykning, Secret Island og smukke ankerpladser.

Beskrivelse:

Der bliver en del dagssejladser på denne tur og forhåbentlig en enkelt natsejlads, så det bliver en fin blanding. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder. Det er en god introduktion til langturssejlads og livet ombord på en båd.

Det her togt bliver en fest. En fest af indtryk, natur og kultur, så hold fast på hat og briller. Vi starter ud omkring Coron og der tager vi også hul på dykningen. Der er lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse med vragene omkring Coron og de skal opleves. At svømme ind i et vrag fra 2. Verdenskrig giver en gåsehud og lysinfaldet i vragene giver en helt speciel stemning.

Naturen omkring Busuanga og Coron er mangfoldig og enestående. Vi kommer ud til nogle af de små øer og nyder kontakten med lokalbefolkningen. Du lærer at hente, flække og spise kokosnødder og så er det svært ikke at blive begejstret når man er i de omgivelser.

 

Efter nogle begivenhedsrige uger omkring Busuanga, så er det tid til et sceneskift. En sejlads ud i det blå og på et tidspunkt dukker en ø op i horisonten - Secret Island. Der venter et par dages ophold på dette helt unikke sted. På Secret Island kan du bla. lære at kite surfe (begynderkursus 13.000 peso, tager 2 dage). Secret Island er bare en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt i særklasse. 
 

Efter Secret Island sejler vi mod det skønne El Nido område hvor der også bliver lidt dykning og skønne ankerpladser. I El Nido by er der liv og glade dage og her vi holder vores afslutnings fest og siger på gensyn


Minder for livet og en oplevelse i særklasse.

bottom of page