top of page

FILIPPINERNE

OR23-7

Skærmbillede 2023-10-10 kl. 07.38.22

Påmønstring:
12/11

Coron


Afmønstring:
3/1 eller 22/12

Coron

Skib:

ORBIT

Antal sømil: 

Ca. 200

Highlights:

Vragdykning, Apo Reef og besøg på Secret Island

Kom med på togtet hvor vi sejler i fodsporet på sidste års optagelser af TV serien "OMBORD". Vi starter med at proviantere i Coron og sejler derefter ud og kaster anker ved flere af de smukke øer omkring Busuanga. Her starter vi samtidig dykkeruddannelse for dem som ønsker at lære at dykke. Efter et par ugers tid ved de forskellige øer i området, så sejler vi ud til fantastisk smukke Black Island, hvor vi dykker på et vrag fra 2. Verdenskrig samt går på opdagelse i hulerne på øen.

Fra Black Island sejler vi en natsejlads op til Apo Reef som er et ubeboet naturreservat. Der er en håndfuld rangers som holder opsyn med området og dem har vi et rigtigt godt forhold til. Det er sæson for skildpadder som kommer til Apo Reef for at ligge æg og det gør de om aftenen/natten og vi håber at vi får det at se i år. Vi camper på Apo Island i hængekøjer så vi er tæt på, hvis der kommer skildpadder op på stranden. Apo Reef har også noget af det bedste dykning i Filippinerne og vi glæder os rigtigt meget til at opleve dette fantastiske sted igen. Er vi heldige, så møder vi også delfiner omkring Apo Reef.

Fra Apo Reef sejler vi ned mod Busuanga igen og har et par stop på vej mod Secret Island hvor vi holder jul og nytår. Secret Island er filippinernes bedste kitesurfer sted og det er et sted man skal inviteres til og der er ikke adgang for normale turister. Der er en rigtig hyggelig højskolestemning, nogle skønne fællesområder og så en strand som er rigtig lækker. Her kan man lære at kitesurfe hvis man er interesseret i det eller man kan bare den afslappende atmosfære, spille spil og få en slapper i hængekøjen. nydeet fantastisk sted og Der  samme steder og flere til og kommer ikke nærmere ind på de forskellige steder her. Det her togt er fyldt med masser af oplevelser og indtryk både over og under vand. 

Forvent dagsejladser, et par natsejladser samt et eventyr udover det sædvanlige. 

bottom of page