top of page

OM OS

Fællesskab på Vand

Mission:

Gennem fællesskab, naturoplevelser og kulturel berigelse vil vi udvide gasters opfattelse af sig selv og den verden vi lever i. 

 

Vision: 

Fokus på personlig udvikling, positive fællesskaber, natur og kulturoplevelser samt at skabe ambassadører for vores klode.

Værdier

Respekt, fællesskabsånd og god stil er kerneværdierne i Fællesskab på Vand.

Det betyder meget for os at praktisere god stil og behandle alle med respekt. Det gælder gaster, fast besætning samt de mennesker og samfund vi møder undervejs. 

Fakta

ORBIT, ATLAS, SIRIUS, ANACONDA, WOW og LUNA som udgør Fællesskab På Vand er privatejede bådprojekter. Nogle medejere sejler som kaptajn på bådene og andre holder pause fra eventyret, men hjælper stadig til. Gaster har gennem årene været en central del af eventyret på bådene. Og uden fællesskabet ville eventyret miste sin specielle karakter.

 

Vi ved hvordan man sammensætter en homogen besætning og så ved vi hvordan man takler de udfordringer som alle langtursprojekter oplever før eller senere. 

Vi har sejlet det meste af Stillehavet og Asian tyndt de sidste mange år og vi kender vind og vejrsystemer samt hvor og hvornår man kan/skal sejle de forskellige steder. Vi har base i Danmark og i Filippinerne og de steder bådene sejler har vi mange gode lokale kontakter og aftaler. Vi har et godt ry og er vellidte derude og det skyldes i høj grad vores WeCare arbejde gennem årene.

Vi gennemfører informationsmøder i Danmark og her kan du møde os fysisk og mærke om vi er det rigtige projekt for dig. Alle er velkommen til vores informationsmøde som også omhandler generelle forhold i forbindelse med at være gast på en langtursbåd.

TEAMET

Vi har en dyb kærlighed til livet som langturssejler. Med mange sømil i rygsækken har vi mærket på egen krop hvad denne rejseform kan, og hvilken personlig udvikling man gennemgår ved at være en del af fællesskabet ombord på en båd. 

Udover os  i Danmark og Filippinerne rummer Fællesskab På Vand passionerede og rejselystne sjæle som udgør den faste besætning sammen med medejere af bådene. Sammen danner vi rammerne for unikke fællesskabsoplevelser ude i verden.

ADMINISTRATION

Base i Danmark

Base i Filippinerne

Fisk 2_redigerede.png

KEN

Fast besætning og gastekontakt

Skærmbillede 2020-09-23 kl. 15.52.16.png

EMILIE

Administration og reservedele

Anne Sofie 7_redigerede_redigerede.jpg

ANNE SOFIE

Hjemmeside og det kreative

Kim.jpeg

KIM

Ansvarlig for basen i Filippinerne

bottom of page