top of page

MIKRONESIEN - FILIPPINERNE

76 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: OR22-5

Skærmbillede 2020-05-27 kl. 15.33.19

Påmønstring:
3/8 2023

Mikronesien/Chuuk Lagoon


Afmønstring:
1/1 2023

Filippinerne/Carmen Bay

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Tobias

1.Styrmand:

Oliver

Antal sømil: 

Ca. 2000

Highlights:

Vragdykning, kultur, natur og isolerede øsamfund, sejlads, kajak og SUP

Beskrivelse:

Vi starter ud med at bruge 2-4 uger i Chuuk Lagoon - verdens bedste vragdykker destination. Her vil vi dykke mange vrag fra 2. Verdenskrig og det er helt fantastisk dykning, som vi aldrig bliver trætte af. Togtet slutter i Filippinerne hvor vi clearer ind i Surigao og så bruger vi 1-2 uger med at få de sidste skønne indtryk inden der afmønstres i Carmen Bay. 

 

Perioden imellem Chuuk og Filippinerne bruges på at tilbagelægge ca. 2000 sømil og det bliver en perlerække af stop undervejs. Vi besøger nogle af de mest isolerede øer i verden og glæd jer. Vi planlægger stop på bla. Lamotrek, Elato, Woleai og Sorol inden vi sejler det sidste lange stræk mod Filippinerne. 

 

Dette togt er nok et af de mest interessante togter, som findes, hvis man vil opleve ubeskrivelig dykning samt isolerede øsamfund - det er once in a lifetime.

 

Bemærk at der i Chuuk Lagoon er krav om at have en lokal dykkerguide. Det koster ca. 240 kr. per person pr. dykkerdag (ca. 10-14 dage), men det er hver en krone værd. Derudover er der et engangsfee i Chuuk på ca. 350 kr. pr. person. Man skal samtidig være Wreck Diver eller tage det ombord for at kunne dykke med på vragene. 

bottom of page