top of page

INDONESIEN - MIKRONESIEN

106 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: OR22-4

Skærmbillede 2020-05-27 kl. 15.32.20

Påmønstring:
2/7 2022

Indonesien/Waisai


Afmønstring:
15/10 2022

Mikronesien/Chuuk Lagoon

Skib:

ORBIT

Kaptajn:
Tilgår

1.Styrmand:

Tilgår

Antal sømil: 

Ca. 2600

Highlights:

Alsidig dykning, kultur, natur og smukke ankerpladser, ocean sejlads, kajak og SUP

Beskrivelse:

Dette er kongetogtet i det nordlige Stillehav. Vi starter ud med at nyde Raja Ampat og den fantastiske dykning og natur. Efter 2-3 uger i Raja Ampat, clearer vi ud af Indonesien og sætter kurs mod Papua New Guinea. Vi gør ophold på nogle af de meget isolerede øer undervejs.
Vi clearer ind og ud af Indonesien i kavieng og nyder den smukke natur, der er i området inden vi sætter kurs mod Mikronesien.

Fra Kavieng sejler vi mod Kapingamarangi, hvor vi nyder den store gæstfrihed hos lokalbefolkningen. Vi har været der før og har mange gode oplevelser med bla. kokuskrabbe jagt og helstegt pattegris.

 

Efter Kapingamarangi sejler vi mod Pohnpei for at cleare ind i Mikronesien. Det er en sagnomspundet ø med masser af muligheder for aktiviteter og kulturelle oplevelser. De lokale er flinke og hjælpsomme. Her dyrkes verdens bedste peber og vi skal op og kigge på en peberplantage.

Fra Pohnpei går turen til Chuuk Lagoon og afhængig af hvor god tid vi har, så kan vi stoppe undervejs på nogle af de små atoller. Vi kender en del af dem og de er så nice. 

Når vi når frem til Chuuk Lagoon, så står der vargdykning på programmet. Det ER verdens bedste vragdykkerdestination og det udnytter vi i den grad. 

Bemærk at der i Chuuk Lagoon er krav om at have en lokal dykkerguide. Det koster ca. 240 kr. per person pr. dykkerdag (ca. 10-14 dage), men det er hver en krone værd. Derudover er der et engangsfee i Chuuk på ca. 350 kr. pr. person. Man skal samtidig være Wreck Diver eller tage det ombord for at kunne dykke med på vragene. 

 

Både kajakker og SUP Boards er geniale i jagten på at udforske disse fantastiske områder. Der afmønstres i Chuuk Lagoon.

bottom of page