FRANSK POLYNESIEN

TOGT: LU24-3

Skærmbillede 2021-12-09 kl. 14.15.42

Påmønstring:
1/6

Tuamotu

Afmønstring:
30/7

Tuamotu

Skib:

LUNA


Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Dykning, hajer, krystalklart vand, bounty, snobrød og bål, fiskeri

Beskrivelse:

Dette togt er det længste togt omkring atollerne og det giver os ro til at nå at se de forskellige atoller. Tuamotuatollerne er uendelig sigt, hajer, hajer og atter hajer. Vi håber at besøge både Fakarava, Rangiroa, Makatea samt et par af de andre skønne atoller.

 

Det er starten af sæsonen for pukkelhvaler, så vi håber og forventer at få nogle gode oplevelser med dem. Vi satser desuden på at hilse på delfiner under dyk og er vi heldige så ser vi en af de lidt større hajer. Det er også her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. Og sidst men ikke mindst, så er det her der sker noget magisk omkring fuldmåne i juli måned og det satser vi på at være en del af.

Makatea er en smuk og anderledes ø med skøn dykning, klatring og en interessant historie. Dog er Makatea udsat i forhold til vindretning, men vi håber på gode forhold, så I får den oplevelse med.

Dette togt er det længste togt omkring atollerne og det giver os ro til at nå at se de forskellige atoller. Der er et par natsejladser samt flere dagsejladser. Påmønstringsted tilgår kort før påmønstring og afmønstring finder vi først ud af tæt før afmønstring.