FRANSK POLYNESIEN

TOGT: LU24-1

Skærmbillede 2021-12-18 kl. 18.18.22

Påmønstring:
1/2

Marquesas

Afmønstring:
26/2

Marquesas

Skib:

LUNA

Antal sømil: 

Ca. 150

Highlights:

Dykning, fiskeri, kultur, hiking

Beskrivelse:

Marquesasøerne er en meget lidt besøgt øgruppe i Fransk Polynesien. Her er vi så langt fra turisme og civilisation, at man virkelig mærker og lever i nuet. Vi kender øerne rigtigt godt efterhånden og vi ved hvor man kan/skal kaste anker og hvor mange af de gode dykkerspots er.
 

Dykningen er rigtigt god og der er en mangfoldighed man ikke ser mange steder, men det kræver at man ved hvor og hvornår man skal dykke og det gør vi. Vi ser på stort set alle togter både mantarays og hammerhajer og meget mere.
 

På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder og vildsvin. Gode venskaber med de lokale har gennem årene givet os uforglemmelige oplevelser - helstegt pattegris, vildsvinejagt, langusterjagt, fisketure, tatoveringer, tikijagt og rideture. Vi glæder os til at udvide vores netværk yderligere i årene frem. 

 

Vi er sikre på at både oplevelser over og under overfladen printer sig fast, for evigt, hos både gaster og fast besætning - Marquesas er ganske enkelt mageløst og uden sammenligning. Fiskeriet er rigtigt godt omkring Marquesasøerne, så vi håber at få nogle fisk på krogen. 

Det største problem på dette togt er at der er alt for meget at vælge mellem og alt for kort tid til at få det hele med.

Det er primært dagsejladser og måske en enkelt natsejlads.