FRANSK POLYNESIEN

TOGT: LU23-4

Skærmbillede 2021-12-09 kl. 15.00.16

Påmønstring:
1/8

Tuamotu

Afmønstring:
30/9

Tahiti

Skib:

LUNA

Antal sømil: 

Ca. 600

Highlights:

Hajer, krystalklart vand, bounty, fiskeri

Beskrivelse:

Tuamotuatollerne er uendelig sigt, hajer, hajer og atter hajer. Vi håber at besøge både Fakarava, Rangiroa, Makatea samt et par af de andre skønne atoller.

Det er højsæson for pukkelhvaler, så vi håber at få nogle gode oplevelser med dem. Vi satser desuden på at hilse på bla. delfiner under dyk og er vi heldige så ser vi hammerhaj. Det er også her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. Makatea er en smuk og anderledes ø med skøn dykning og klatring og en interessant historie. Dog er Makatea udsat i forhold til vindretning, men vi håber på gode forhold, så I får den oplevelse med. 

Kajakker og SUP boards kommer virkelig til deres ret på atollerne og så er der gode muligheder for at komme forbi en perlefarm og se hvordan man udvinder perler fra muslingerne. Hvis vi får tid og vejret er til det, så laver vi bål, snobrød, kokosnøddepetanque, krabbevæddeløb og hygge på stranden, det plejer altid at være en succes. 

 

Vi slutter af med at sejle mod Tahiti hvor vi vil bruge et 1-2 uger inden der afmønstres.

 

Dette togt er det længste togt omkring atollerne og det giver os ro til at nå at se de forskellige atoller. Der er en 2-3 dages sejlads, et par døgnsejladser samt et par dagsejladser.