FRANSK POLYNESIEN

TOGT: LU23-2

Skærmbillede 2021-12-18 kl. 18.03.40

Påmønstring:
1/3

Marquesas

Afmønstring:
31/5

Tahiti

Skib:

LUNA


Antal sømil: 

Ca. 900

Highlights:

Dykning, hiking, oceansejlads, fiskeri, kajak/SUP

Beskrivelse:

Fransk Polynesien når det er bedst. På Marquesasøerne er man så langt fra turisme og civilisationen, at man virkelig mærker nuet og hverdagens glæder. 

Vi kender øerne rigtig godt efterhånden og vi ved hvor man kan kaste anker og hvor de gode dykkerspots er.
 

Dykningen er i særklasse og her er et liv vi kun har set magen til på kokosøen. Vi ser på stort set alle togter både mantarays og hammerhajer og meget mere. På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder og vildsvin. Vi sejler på dette togt på Nuku Hiva og Ua Poh. Er vejr og vind til det, så stikker vi en tur til ubeboede Eiao. 

 

Fra Marquesas sætter vi kurs mod Tuamotuatollerne og de byder på helt anden dykning end Marquesas - her er rigtig god sigtbarhed og samtidigt virkelig mange fisk. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. delfiner, den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. 

Vi forventer at sejle mod Tahiti og bruge 1-2 uger inden der afmønstres.

 

Der er en længere oceansejlads på 3-4 dage, en på 1-2 dage samt en del dagsejladser.

Det er et krav at du har
 duelighedsbevis og sejlererfaring eller duelighedsbevis gennem mOcean og derudover skal du have førstehjælpskursus gennem mOcean for at komme med på dette togt.