top of page

FRANSK POLYNESIEN

TOGT: LU23-1

Togt 1_ Fransk Polynesien

Påmønstring:
6/1

Marquesas

Afmønstring:
28/2

Marquesas

Skib:

LUNA

Antal sømil: 

Ca. 150

Highlights:

Dykning, SUP, fiskeri, hiking, kultur

Beskrivelse:

Marquesasøerne er en meget lidt besøgt øgruppe i Fransk Polynesien. Her er vi så langt fra turisme og civilisation, at man virkelig mærker og lever i nuet. Vi kender øerne og de lokale rigtigt godt efterhånden. Vi ved hvor man kan/skal kaste anker og hvor mange af de gode dykkerspots er.

Vi har et dykkersetup som er skræddersyet til området og så ved vi hvor mange af de gode dykkerspots er. Dykningen er rigtigt god og der er en mangfoldighed man ikke ser mange steder, men det kræver at man ved hvornår og hvordan man skal dykke de specifikke dykkerspots og det gør vi. Vi ser på stort set alle togter både mantarays og hammerhajer og meget mere.
 

SUP boards kommer virkelig til deres ret. Der er masser af dramatiske landskaber og udfordringer og så er der gode muligheder for at spotte mantarays på SUP boards. 
 

På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder og vildsvin. Gode venskaber med de lokale har gennem årene givet os uforglemmelige oplevelser - helstegt pattegris, vildsvinejagt, langusterjagt, fisketure, tatoveringer, tikijagt og rideture. Vi glæder os til at udvide vores netværk yderligere i årene frem. 

 

Vi er sikre på at både oplevelser over og under overfladen printer sig fast, for evigt, hos både gaster og fast besætning - Marquesas er ganske enkelt mageløst og uden sammenligning. Fiskeriet er rigtigt godt omkring Marquesasøerne, så vi håber at få nogle fisk på krogen. 

Det er primært dagsejladser og måske et par enkelte natsejladser.

Der skal forventes 2-3 arbejdsdage pr. måned på dette togt.

bottom of page