top of page

FRANSK POLYNESIEN

SI22-8

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 11.05.16

Påmønstring:
2/11

Tahiti

Afmønstring:
3/1

Marquesas

Skib:

SIRIUS


Antal sømil: 

Ca. 1200

Highlights:

Oceansejlads, hajer, delfiner, krystalklart vand, bounty, kajak, fiskeri, hiking

Beskrivelse:

Turen starter på Tahiti hvor vi klargør og provianterer til det meste af togtet. Tahiti er fuld af oplevelser så det er bare med at komme ud og opleve øen mens vi er her. Vi sejler op mod atollerne hvor vi hygger på stranden med snobrød, kokosnødde petanque og krabbevæddeløb og så skal vi snorkle på nogle af verdens bedste dykkerspots. Sydpasset på Fakarava er kendt som Wall of Sharks og vi har også et par andre fede spots i ærmet til jer. Tuamotuatollerne er rigtig god sigtbarhed, masser af fisk og bountystrande og palmer. Fantastiske roture med kajakker og sup boards.

Fra Tuamotuatollerne sejler vi op mod Marquesas og det er altid skønt at se de bjergrige øer dukke op i horisonten. Marquesas er omgivet af planktonrigt vand og det betyder, at der er masser af mantarays og hammerhajer og så er der enorme stimer af fisk. Der er vandfald og gode muligheder for at hike på Marquesas og så er der masser af frugt og grønt, hvilket er kærkomment efter måneder på Tuamotuatollerne.

 

Fiskeriet er rigtig godt på dette togt, så vi forventer at få noget på krogen. Turen fra Tuamotoatollerne - Marquesas er ca. 550 sømil.

 

Der er et par 1-3 dages sejladser, en længere sejlads på 4-5 dage samt flere dagsejladser.

bottom of page