top of page

FRANSK POLYNESIEN

63 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: OR24-6

Skærmbillede 2020-06-01 kl. 14.53.12

Påmønstring:
2/11 2024

Fransk Polynesien/Tahiti

Afmønstring:
3/1 2025

Fransk Polynesien/Nuku Hiva

Skib:

ORBIT

Kaptajn:

1. Styrmand:

Blæksprutte:


Antal sømil: 

Ca. 1200

Highlights:

Oceansejlads, hajer, delfiner, krystalklart vand, bounty, kajak, fiskeri, hiking

Beskrivelse:

Turen starter på Tahiti hvor vi klargør og provianterer til det meste af togtet. Vi håber på at nå at dykke med tigerhajerne på Tahiti inden vi sejler op mod atollerne. På atollerne skal vi dykke på nogle af verdens bedste dykkerspots. Sydpasset på Fakarava er kendt som Wall of Sharks og vi har også et par andre dykkerspots i ærmet til jer. Tuamotuatollerne er rigtig god sigtbarhed, masser af fisk og bountystrande og palmer. Fantastiske roture med kajakker og sup boards.

Fra Tuamotuatollerne sejler vi op mod Marquesas og det er altid skønt at se de bjergrige øer dukke op i horisonten. Marquesas er omgivet af planktonrigt vand og det betyder, at der er masser af mantarays og hammerhajer og så er der enorme stimer af fisk. Der er vandfald og gode muligheder for at hike på Marquesas og så er der masser af frugt og grønt, hvilket er kærkomment efter måneder på Tuamotuatollerne.

 

Fiskeriet er rigtig godt på dette togt, så vi forventer at få noget på krogen. Turen fra Tuamotoatollerne - Marquesas er ca. 550 sømil.

 

Der er et par 1-3 dages sejladser, en længere sejlads på 4-5 dage samt flere dagsejladser.

Du skal have duelighedsbevis og sejlererfaring eller duelighedsbevis gennem mOcean for at komme med på dette togt
.

bottom of page