FRANSK POLYNESIEN

TOGT: SI22-7

Skærmbillede 2018-12-28 kl. 19.30.42

Påmønstring:
1/9

Tahiti

Afmønstring:
30/10

Tahiti

Skib:

SIRIUS

Antal sømil: 

Ca. 800

Highlights:

Hajer, hajer og flere hajer, krystalklart vand, bounty, kajak, fiskeri

Beskrivelse:

Turen starter på Tahiti og det er i slutningen af sæsonen for pukkelhvaler, så en tur ud med en af de lokale hvalsafariudbydere i starten af togtet vil være en optimal start på eventyret. Der er også store chancer for at spotte tigerhajer på dyk på Tahiti så det krydser vi fingre for.

 

Fra Tahiti forventer vi at sejle en tur til Moorea for at komme helt tæt på en flok stingrays, hvilket er en stor oplevelse. Efter nogle dage på Moorea sætter vi kurs mod Tuamotuatollerne. Der er mange fantastiske dykkerspots på atollerne og bla. Rangiroa og Fakarava er helt fantastiske spots. Vi har et par hemmelige spots i ærmet også. 

 

 

På atollerne er der rigtig god sigt og samtidig virkelig mange fisk. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. delfiner, den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. 

Der er et par 1-3 dages sejladser samt flere dagsejladser. Togtet slutter af med en sejlads tilbage til Tahiti, hvor vi har en uges tid til at nyde den sidste tid.