top of page

FRANSK POLYNESIEN

AT23-3

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 11.15.46

Påmønstring:
13/6

Tahiti

Afmønstring:
31/8

Tahiti

Skib:

ATLAS

Antal sømil: 

Ca. 900

Highlights:

Hvaler, hajer, delfiner, krystalklart vand, kajak/SUP, fiskeri

Beskrivelse:

Vi starter ud på Tahiti hvor der bliver proviateret til den store guldmedalje. Ligeledes tager vi hul på dykkeruddannelse og får smagt lidt på livet i Fransk Polynesien. Efter 2-3 uger sætter vi kurs mod Tuamotuatollerne og der møder vi uendelig sigtbarhed, hajer, hajer og atter hajer. Vi har et dykkersetup som er skræddersyet til at dykke de udfordrende dykkerspots der er på atollerne uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi besøger kendte dykkerspots bla. Wall of Sharks og Tiputa Pass og så besøger vi en del af de ukendte og mindst ligeså gode spots vi har lært at kende gennem årene. Vi håber at hilse på bla. delfiner, den store hammerhaj, tigerhaj, masser af andre hajer og så er helt særligt fænomen, som kun finder sted et bestemt sted en gang om året.

Det er højsæson for pukkelhvaler, så vi håber at få nogle gode oplevelser med dem. Vi foreslår at man tager en udflugt med lokale operatører, som ved lige præcis hvor man finder dem og hvordan man skal forholde sig. Vi oplever dem også ofte andre steder hvor vi så hopper i og snorkler med dem på egen hånd.

 

Der er et par overraskelser med i ærmet og dem kan vores kommende gaster godt glæde sig til.

Kajakker og SUP boards kommer virkelig til deres ret på atollerne og så er der gode muligheder for at komme forbi en perlefarm og se hvordan man udvinder perler fra muslingerne. Hvis vi får tid og vejret er til det, så laver vi bål, snobrød, kokosnøddepetanque, krabbevæddeløb og hygge på stranden, det plejer altid at være en succes. 

 

Vi slutter af med at sejle mod Tahiti hvor vi vil bruge et 1-2 uger inden der afmønstres.

 

Dette togt er det længste togt omkring atollerne og det giver os ro til at opleve de forskellige atoller. Der er to 2-3 dages sejladser, et par døgnsejladser samt flere dagsejladser.

Der skal forventes ca. 2-5 arbejdsdage pr. md. på dette togt.

bottom of page