FRANSK POLYNESIEN

TOGT: AT23-3

Skærmbillede 2021-12-09 kl. 15.00.16

Påmønstring:
1/7

Tahiti

Afmønstring:
29/7

Tuamotu

Skib:

ATLAS


Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Dykning, krystalklart vand, bounty, fiskeri

Beskrivelse:

Vi starter ud med påmønstring på Tahiti og sejler så snart det er muligt mod Tuamotuatollerne. Her venter god sigtbarhed, hajer, hajer og atter hajer. Vi håber at besøge både Fakarava, Rangiroa og Makatea, men idet togtet er kort, så er vi afhængige af gunstige vejrforhold.

 

Det er højsæson for pukkelhvaler, så vi håber at få nogle gode oplevelser med dem. Vi satser desuden på at hilse på bla. delfiner under dyk og er vi heldige så ser vi hammerhaj. Det er også her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. Makatea er en smuk og anderledes ø med skøn dykning og klatring og en interessant historie. Dog er Makatea udsat i forhold til vindretning, men vi håber på gode forhold, så I får den oplevelse med. 

Kajakker og SUP boards kommer virkelig til deres ret på atollerne og så er der gode muligheder for at komme forbi en perlefarm og se hvordan man udvinder perler fra muslingerne. Hvis vi får tid og vejret er til det, så laver vi bål, snobrød, kokosnøddepetanque, krabbevæddeløb og hygge på stranden, det plejer altid at være en succes. 

 

Der er en 2-3 dages sejlads, et par døgnsejladser samt et par dagsejladser.