top of page

FRANSK POLYNESIEN

57 DAGE / LEDIGE PLADSER

TOGT: OR24-4

Skærmbillede 2020-06-01 kl. 14.53.12

Påmønstring:
3/8 2024

Nuku Hiva

Afmønstring:
28/9 2024

Tahiti/Papeete

Skib:

ORBIT

Kaptajn:

1. Styrmand:

Blæksprutte:


Antal sømil: 

Ca. 1000

Highlights:

Hele får du det hele - intet mindre - dykning i særklasse, hiking, oceansejlads, fiskeri, kajak

Beskrivelse:

Fransk Polynesien når det er bedst. Marquesas er vores hemmelige paradis og det sted vi føler os allermest frie og eventyrlige. Her er vi så langt fra turisme og civilisationen, at man virkelig mærker nuet og hverdagens glæder. 

Vi kender øerne rigtig godt efterhånden og vi ved hvor man kan kaste anker og hvor de gode dykkerspots er.
 

Dykningen er i særklasse og her er et liv vi kun har set magen til på kokosøen. Vi ser på stort set alle togter både mantarays og hammerhajer og meget mere. På land er der masser af toppe at bestige og er man heldig, så spotter man vilde heste, geder og vildsvin. Vi sejler på dette togt på Nuku Hiva og Ua Poh. Er vejr og vind til det, så stikker vi en tur til ubeboede Eiao. 

 

Fra Marquesas sætter vi kurs mod Tuamotuatollerne og de byder på helt anden dykning end Marquesas - her er rigtig god sigtbarhed og samtidig virkelig mange fisk. Der er masser af hajer og god chance for at se bla. delfiner, den store hammerhaj og så er det her man kan dykke Wall of Sharks, hvilket taler for sig selv. 

Vi ved ikke præcist hvor togter slutter idet det afhænger af vejret, men det bliver formentlig enten Rangiroa eller Fakarava.

 

Det er en blanding af dagsejladser og så er der en længere oceansejlads på 3-5 dage.
 

bottom of page