FILIPPINERNE

OR23-3

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 18.30.37

Påmønstring:
13/4

Coron, Busuanga


Afmønstring:
29/5

Coron, Busuanga

Skib:

ORBIT

Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Vragdyk, kajak, SUP, landture og Secret Island.

Beskrivelse:

Dette togt er stort set en kopi af togtet før men vi kommer til at besøge et par ekstra øer og har lidt bedre tid til at få det hele ind under huden. Der bliver en del dagssejladser på første del af denne tur. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder. Det er en god introduktion til langturssejlads og livet ombord på en båd.

Det her togt bliver en fest. En fest af indtryk, natur og kultur, så hold fast på hat og briller. Vi starter ud omkring Coron og der tager vi også hul på dykningen. Der er lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse med vragene omkring Coron og de skal opleves. At svømme ind i et vrag fra 2. Verdenskrig giver en gåsehud og lysinfaldet i vragene giver en helt speciel stemning.

Nu tager vi på en sejlads ud i det blå og på et tidspunkt dukker en ø op i horisonten - Secret Island. Der venter en ugers ophold på dette helt unikke sted. På Secret Island kan du bla. lære at kitesurfe, du kan bruge kajakker og SUP boards og så er der bare en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt i særklasse.