top of page

FILIPPINERNE

OR23-7

Skærmbillede 2022-02-18 kl. 18.30.37

Påmønstring:
12/11

Coron


Afmønstring:
2/1

Secret

Skib:

ORBIT

Antal sømil: 

Ca. 200

Highlights:

Fantastisk vragdykning, kultur, natur og besøg på vores helt egen Secret Island

Beskrivelse:
Der bliver en del dagssejladser på denne tur og så en enkelt natsejlads, så det bliver en fin blanding. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder. Det er en god introduktion til langturssejlads og livet ombord på en båd.
 
Vi starter med at sejle ud i ingenting - Secret Island. Der venter et par ugers ophold på dette helt unikke sted. Her kan du bla. lære at kitesurfe, du kan bruge kajakker og SUP boards og så er der bare en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt i særklasse. Det er også her vi starter ud med dykningen. Der er lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse med vragene omkring Coron og de skal opleves. At svømme ind i et vrag fra 2. Verdenskrig giver en gåsehud og lysinfaldet i vragene giver en helt speciel stemning.

Der er masser af smukke øer omkring Coron og alt lige fra palmer til vilde klippeformationer. Både kajakker og SUP boards er guld værd i dette område. Man kommer tæt på naturen og oplever dyrelivet på en helt speciel måde.

Minder for livet og en oplevelse i særklasse 
hvor ORBIT & WOW sejler afsted på fælles eventyr

bottom of page