DYKKERUDDANNELSE som gast på ORBIT

Som gast på ORBIT får man mulighed for at deltage i et rigtigt fedt 14 dages ophold ombord på AMAZING. Ophold, dykkerkurser og de andre aktiviteter gennemføres af vores lokale samarbejdspartner Amazing Travel i Coron området i Filippinerne. Kurserne er skræddersyet til jer gaster. Opholdet ligger umiddelbart før du påmønstrer ORBIT. Udover ophold og dykkerkurser er der masser af andre muligheder i de 14 dage - du vælger selv hvad du vil hoppe med på af aktiviteter. Vi garanterer masser af fede oplevelser i lokalområdet og en rigtigt god introduktion til Filippinerne og den lokale kultur. Læs mere og tilmeld dig dig direkte hos AMAZING TRAVEL.

 

Togt OR22-1 og OR22-2: 

På de første to togter i 2022 sørger vi for at der er en dykkerinstruktør på ORBIT så man kan tage dykkerkurser ombord. Fra OR22-3 henviser vi til AMAZING TRAVEL.

Fundyk:

Fundyk på ORBIT er inklusiv i køjepengene og du kan dykke ligeså mange dyk du vil. Du kan forvente op til ca. 10 guidede fundyk pr. måned. Yderligere dyk kan være ledet af den faste besætning eller andre erfarne dykkere. Der skal udfyldes en liability release formular hvis du ønsker at dykke ombord.