top of page

FIJI

TOGT: LU24-5

Skærmbillede 2023-09-02 kl. 13.41.16

Påmønstring:
24/10

Fiji/Nadi

Afmønstring:
22/12

Fiji/Nadi

 

Skib:

LUNA


Antal sømil: 

Ca. 400

Beskrivelse:

Fantasiske Fiji har i mange år været et mål at komme retur til og nu bliver det en realitet. Vi kommer til at bruge et helt år her og vi glæder os så meget. Hvad Fransk Polynesien var for 20 år siden håber vi at finde her på Fiji. Vi kommer til at besøge mange af øgrupperne på det her togt og det bliver en blanding af øer vi kender fra tidligere samt helt nye øer og lokalsamfund. Vi får, modsat Fransk Polynesien, mange ankerpladser for os selv og det er et helt andet afslappet tempo, som vi glæder os til. Sejladserne på Fiji togtet vil primært være dagsejladser, men der vil også være enkelte døgnsejladser/natsejladser.

Der er løsnet op for mange af de gamle strikse regler på Fiji og vi glæder os til at besøge nogle af de øgrupper som der nu er åbnet op for. En anden fordel ved Fiji er at det er markant billigere at leve her end i Fransk Polynesien og der er masser af frugt, grønt og lokale varer. 

Dykningen på Fiji er et kapitel for sig selv. Fiji er Soft Coral Capital of The World. Der er masser af liv, både i form af koraller, fisk og andre havdyr, en skøn blanding for nye og erfarne dykkere.

 

Forvent ca. 2-3 arbejdsdage pr. md. på dette togt.

bottom of page