top of page

KAJAKKURSUS

Følelsen af at glide gennem blikstille vand i sin kajak og samtidig nyde en solopgang er ubeskrivelig. Her mærker man essensen af livet og man påskønner at være til stede i nuet. Stille mærker man, at naturen vågner og en ny dag begynder - ægte eventyr. 

Vi har gennem årene fået så mange fantastiske oplevelser i kajakkerne ombord på bådene ude i verden. De har bragt os helt tæt på både hvaler, delfiner, aber, skildpadder og masser af andre dyr. 

 

Naturen i Danmark indbyder til kajakture og at pakke telt og forplejning og komme ud i kajakkerne i en weekend, det er ren velfærd.


Formålet med kajakkurset er at sikre ansvarlig adfærd i forbindelse med brug af kajakker på vandet. Målet med kurset er at give kursisten viden, færdigheder og holdninger så kursisten er i stand til at færdes sikkert i kajakken på vandet og samtidig tage hensyn til udstyr, natur og miljø.

Alle gaster som skal på langtur med ORBIT, ATLAS eller SIRIUS skal have gennemført IPP 2 kajakkursus eller tilsvarende for at benytte kajakkerne ombord på ORBIT, ATLAS eller SIRIUS.

mOcean gennemfører ikke kajakkurser i 2021, men vi henviser til vores mangeårige samarbejdspartner Ærø Kajakudlejning som har det skønneste sted på Ærø. Kurserne er åbne for alle.

bottom of page