KAJAK OG SUP PÅ BÅDENE

Vi har gennem årene fået så mange fantastiske oplevelser i kajakkerne ombord. De sidste par år er der kommet SUP boards til og de kan nogle af de samme ting som kajakkerne og så er de nemme at gå til. SUP bliver ofte brugt til kortere ture eller leg. Man skal ikke bruge så meget udstyr og så er det rigtig god træning at padle en tur.
 
Kajakkerne bruger man ofte til de lidt længere ture. De er meget mere stabile og sikre at sejle lidt længere ture i. De er ikke så vindfølsomme og så er de hurtige. Der er også mulighed for at lege med teknik og øve rul.
 
SUP boards og/eller kajakkerne er en fast del af eventyret på bådene og det er det af flere årsager. Det er gennem årene blevet tydeligt for os hvor vigtigt det er at komme væk fra båden og bruge tid for sig selv eller sammen med en anden. Det er ligeledes en god måde at få lidt adspredelse og motion på.

Det er et krav, at man som gast har minimum et 6 timers SUP kursus for at benytte SUP boards ombord. Ønsker man at bruge kajakkerne ombord, så skal man have IPP 2 certifikat eller tilsvarende niveau.

mOcean gennemfører ikke SUP eller kajakkurser i 2022, men vi henviser til vores mangeårige samarbejdspartner Ærø Kajakudlejning som har det skønneste sted på Ærø. Kurserne er åbne for alle.
 
Kajakker:
Kajakkerne på ORBIT, ATLAS og SIRIUS er plastikkajakker og der er skørter, pagajer, pumper og pagajflydere. Bemærk der er ingen svømmeveste.

SUP boards:
SUP boards er på ATLAS og SIRIUS faste SUP boards og på ORBIT oppustelige SUP boards. Der er leash, padler og pumper, men ingen svømmeveste.

Udstyr på bådene:
ORBIT: 2 kajakker / 2 SUP boards
ATLAS: 2 kajakker / 3 SUP boards
SIRIUS: 2 kajakker / 3 SUP boards