OM OS

Fællesskab på Vand

Mission:

Gennem fællesskab, naturoplevelser og kulturel berigelse vil vi udvide gasters opfattelse af sig selv og den verden vi lever i. 

 

Vision: 

Fokus på positive fællesskaber, natur og kulturoplevelser samt at skabe ambassadører for vores klode.

Værdier

Respekt, fællesskabsånd og god stil er de værdier vi vægter højest i Fællesskab på Vand.

Det betyder meget for os at praktisere god stil og behandle alle med respekt. Det gælder gaster, fast besætning samt de mennesker og samfund vi møder undervejs. 

Fakta

ORBIT, ATLAS, SIRIUS, ANACONDA, WOW og LUNA som udgør Fællesskab På Vand er privatejede projekter. Personerne bag projekterne har sejlet langtur de sidste 20 år. Mere end 2000 gaster har gennem årene været en central del af eventyret på bådene og at dele oplevelserne sammen med andre er fantastisk.

 

Vi ved hvordan man sammensætter en homogen besætning og så ved vi hvordan man takler de udfordringer som langt de fleste langtursprojekter oplever før eller senere. 

Vi har sejlet det meste af Stillehavet og Asian tyndt de sidste 20 år og vi kender vind og vejrsystemer samt hvor og hvornår man kan/skal sejle de forskellige steder. Vi har base i Danmark og i Filippinerne og de steder bådene sejler har vi mange gode lokale kontakter og aftaler. Vi har et godt ry og er vellidte hvorend vi kommer frem og det skyldes i høj grad vores WeCare arbejde gennem årene.

Vi gennemfører informationsmøder i Danmark og her kan du møde os fysisk og mærke om vi er det rigtige projekt for dig. Alle er velkommen til vores informationsmøde som også omhandler generelle forhold i forbindelse med at være gast på en langtursbåd.

TEAMET

Vi har en dyb kærlighed til livet som langturssejler. Med mange sømil i rygsækken har vi mærket på egen krop hvad denne rejseform kan, og hvilken personlig udvikling man gennemgår ved at være en del af fællesskabet ombord på en båd. At dele eventyret med andre mennesker har givet os meget glæde siden 2001 og vi brænder for at sprede budskabet om langturssejlads endnu mere fremover.

Udover os på kontoret rummer Fællesskab På Vand mange passionerede og rejselystne sjæle, som sammen med os danner rammerne for unikke oplevelser.

ADMINISTRATION

Fisk 2_redigerede.png

KEN

Fast besætning og gastekontakt

.jpg

MARC

Materiel og reservedele

Anne Sofie 7_redigerede_redigerede.jpg

ANNE SOFIE

Hjemmeside og det kreative