top of page

AN23-1

Philippines- Solomon Islands

Påmønstring:
28/12 2022 Coron, Philippines


Afmønstring:
28/3 2023 Noro, Solomon Islands

Antal dage:

90

Skib:

ANACONDA

Antal sømil: 

Ca. 2700

Highlights:

Ocean sejlads, fantastisk dykning, kultur, natur og smukke ankerpladser.

solomon

Beskrivelse:

ANACONDA og besætning skal til steder hvor du kun kommer med båd. Dette togt er for de eventyrlystne der vil have en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Vi har selvfølgelig en ide og erfaring om rute/steder vi skal besøge. Men du har også en indflydelse, derfor er turen ikke 100 % fastlagt. Vi har en dato & sted hvor vi starter og slutter togtet, resten kan du være med til at præge. Vi beslutter i fællesskab ombord og jo mere du har sat dig ind i området jo mere kan du præge turen. Vind og vejr kan præge ruten.

God spændende dykning i Philippines imens vi sejler 300 sm så alle ombord bliver trygge ved at sejle/styre båden. Vi tjekker ud af Philippines og sætter kursen mod Papua, Indonesia, forventer det tager 5-6 døgn inden vi tjekker ind i Indonesia tæt ved Cenderawasih Bay. Vi skal bla. dykke med hvalhajer i deres naturlige element inden vi sejler mod det vilde PNG.

 

PNG er de uberørte øer hvor man KUN kommer med sejlbåd. Her venter der virkelig en masse fede oplevelser, smukke øer og fantastisk kultur. Med garanti en oplevelse du aldrig glemmer. Vi plejer at fange masser af fisk i disse områder.

Solomon Island, endnu et sted hvor man kun kommer med båd, uberørte steder hvor tiden har stået stille. Masser af spændede dykning og i Solomon fangede Ken den største fisk der er landet i Fælleskab på vands historie, nemlig en Blue Marlin på 3,41 cm...mindre kan gøre det men der er lagt op til frisk fisk.

Dette togt er virkelig for de eventyrlystne der bare vil have en på opleveren - Once in a life time !

Glæd dig til et fantastisk eventyr i smukke omgivelser hvor vi besøger 4 lande Philippines - Indonesia - PNG - Solomon

Tjek rute HER

bottom of page