top of page

AN22-6

Philippines

Påmønstring:
1/11 2022 Coron


Afmønstring:
26/12 2022 Coron

Antal dage:

56

Skib:

Anaconda

Antal sømil: 

Ca. 300

Highlights:

Vrag dykning,  natur og smukke ankerpladser, kite sufing

Skærmbillede 2021-11-15 kl. 14.56.14

Beskrivelse:

Der bliver en del dagssejladser på denne tur og forhåbentlig en enkelt natsejlads, så det bliver en fin blanding. De smukke ankerpladser kombineret med, at man stort set har det hele for sig selv gør området til et af vores favorit områder. Det er en god introduktion til langturssejlads og livet ombord på en båd.

Det her togt bliver en fest. En fest af indtryk, natur og kultur, så hold fast på hat og briller. Vi starter ud omkring Coron og der tager vi også hul på dykningen. Der er lagt op til en dykkeroplevelse i særklasse med vragene omkring Coron og de skal opleves. At svømme ind i et vrag fra 2. Verdenskrig giver en gåsehud og lysinfaldet i vragene giver en helt speciel stemning.

Naturen omkring Busuanga og Coron er mangfoldig og enestående. Vi kommer ud til nogle af de små øer og nyder kontakten med lokalbefolkningen. Du lærer at hente, flække og spise kokosnødder og så er det svært ikke at blive begejstret når man er i de omgivelser.

 

Efter nogle begivenhedsrige uger omkring Busuanga, så er det tid til et sceneskift. En sejlads ud i det blå og på et tidspunkt dukker en ø op i horisonten - Secret Island. Der venter et par ugers ophold på dette helt unikke sted. VI holder jul og nytår her og det bliver en fantastisk afslutning på dette togt. På Secret Island kan du bla. lære at kitesurfe, du kan bruge kajakker og SUP boards og så er der bare en rigtigt behagelig og afslappet stemning, som gør stedet helt i særklasse. 
De andre vi holder jul og nytår med er andre skønne mennesker, som har været heldige at blive inviteret til jul og nytår på Secret Island.

Minder for livet og en oplevelse i særklasse.

bottom of page